Kamer huren: Hellingen in Dordrecht

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 01 Per 01 mei 2024
  • 28 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Dordrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Maar liefst 74 kamer-appartementen binnenkort beschikbaar aan Hellingen, Dordrecht! Deze fijne woonruimtes liggen aan de rand van het bruisende centrum, vlakbij de A16 en op slechts 4 minuten fietsen van het Centraal Station. Alles wat je nodig hebt, zoals winkels, horeca en een supermarkt, vind je in de directe omgeving.

Onze kamer-appartementen variëren in grootte en prijs, en bieden een eigen woon-slaapgedeelte met gedeelde voorzieningen. U deelt de keuken, badkamer en toilet met andere bewoners. De algemene ruimten worden gestoffeerd en gemeubileerd, voorzien van benodigde apparatuur zoals keukenapparatuur, wasmachines en drogers.
Hygiëne staat hoog in het vaandel bij onze projecten; daarom worden de algemene ruimten en voorzieningen wekelijks schoongemaakt door ons schoonmaakteam.

De locatie is uitstekend bereikbaar. In 3 minuten ben je al op de A16 met de auto. Het dichtstbijzijnde busstation, Dordrecht, Stadskantoor, bevindt zich recht voor de deur. En voor de liefhebbers van een wandeling is het Centraal Station op slechts 10 minuten lopen (750 m).

Schrijf je nu in:
https://www.divorcehousing.nl/dordrecht-hellingen/

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Dordrecht
Wijk/buurt: 19e-eeuwse Schil
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Meer dan 5
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart